Over

Mijn naam is Bhody de Visser en ik ben achttien jaar oud. Op dit moment zit in in het eerste jaar van mijn studie sign making op het ROC in Amsterdam. Mijn werkzaamheden binnen de opleiding zijn voornamelijk het grafisch vormgeven van logo’s en afbeeldingen. Voor deze afbeeldingen moet ik ook zelf het concept ontwikkelen. Daarna moet het geen wat ik  bedacht heb tastbaar gemaakt worden in de vorm van een geprinte afbeelding of letters. Deze logo’s, afbeeldingen, letters etc. worden dan geplaatst op ramen auto’s deuren en alles waar je een sticker op kunt plakken. Ik krijg op school dan ook super veel praktijk vakken, maar ook met de computer kan ik goed overweg.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te sporten, ik doe dit dan ook vijf á zes keer in de week. Meestal ga ik naar de sportschool maar je kunt me ook vaak in het water vinden om een paar baantjes te trekken. Mensen zeggen natuurlijk niet zo vaak wat ze van je vinden als je naast ze staan. Gelukkig heb ik mensen wel eens horen zeggen dat ik kritisch, duidelijk, grappig en sociaal ben. Dit zijn eigenschappen waar ik me goed in kan vinden.

Persoonlijk vind ik mijn duidelijkheid de beste eigenschap. Op deze manier weten mensen  weten waar ze aan toe zijn, ik zelf natuurlijk ook. Ik kan wat moeite hebben  met mensen die heel onduidelijk zijn. Dit zijn ik ook de mensen de mensen die ik het minste vertrouw. Dit komt omdat ze de waarheid proberen te omzeilen of deze niet volledig durven uit te spreken. Ik ben vanaf huis uit best wel sociaal opgevoed. Ik ben nooit verlegen geweest. Ik ervaar ook totaal geen moeite om mensen aan te spreken. Dat vindt ik een goede eigenschap, sociaal leven leiden.

In de toekomst wil ik graag een eigen bedrijf opstarten, het liefste in de film industrie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan dit interview.