Hallo allemaal! Mijn naam is Warand Ian, ik ben twintig jaar oud en de trotse eigenaar van Dirty Rat Stickers. Overdag zit ik op stage, maar in mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met mijn (opkomend) bedrijf. Wat begon als een hobby is door de vele vraag van klanten iets serieus geworden.

Ik woon in Amsterdam-Noord. Ik volg de opleiding Sign op het Roc van Amsterdam-Noord en ik zit nu in het derde jaar.

Naast mijn school en werk ben ik vooral bezig met Graffiti, design digitaal, Underground feesten, Stickers snijden, Stencil art en klimmen

 

Wie ben ik?

Mijn naam Warant Ian en ik komt uit Amsterdam-Noord. ik ben twintig jaar oud en ik volg de Sign opleiding op het ROC van Amsterdam-Noord. Ik heb voor mijzelf een bedrijfje in stickers Genaamd Dirty Rat Stickers. Ik ben begonnen met de opleiding elektrotechniek, de docenten van de opleiding vonden dat ik te creatief was voor deze opleiding dus hebben ze mij in de opleiding Sign Maker geplaatst. Ik heb een cursus gevolgd bij ProCarWrap en ook heb ik een VCA cursus gevolgd. Ik heb stage gelopen bij Tinttotaal/ProCarWap en bij RI Sign & Print.

Eigen bedrijf 

Van al mijn werk dat ik heb gemaakt ben ik het meest trots op een full kamer pimp die ik gemaakt het voor een klant. In de toekomst wil ik alles van het vak Sign leren en uitvoeren. Daarna wil ik mijn eigen bedrijf openen in Carwrapping e Windowtinting. Wanneer ik mijn eigen bedrijf heb wil ik dat het succesvol wordt en klanten altijd met een glimlach zien vertrekken. Ik heb momenteel een eigen bedrijf (geen KVK) genaamd Dirty Rat Sticker. Op dit moment houd ik mij vooral bezig met bestickering van teksten en logo’s.

 Doelgroep

 

Mijn doelgroep zijn jonge mensen die een dope sticker willen, maar ik ben ook beschikbaar voor bedrijven die raam belletering nodig hebben en mensen die auto reclame willen, mensen die een lichbak bestickering nodig hebben en mensen die stickers nodig hebben voor whatever. Mijn huisstijl is vooral Rood, Zwart en wit zoals dit ontwerp van mij die u hierboven ziet.

Dirty Rat Stickers

Een ontwerp van Dirty Rat Stickers