This is me

Een stukje over mezelf schrijven. Dat is lastig. Echt lastig. Mijn naam is Martha. Ik ben een creatieve energie volle meisje. Ik hou er niet echt van als ik een “slechte” cijfer voor opdracht krijg terwijl ik van mezelf weet dat ik beter kan halen. Daarin kan je me een perfectionist noemen.Ik heb nog meer eigenschappen zoals weinig geduld hebben en ik haat liegen. De reden waarom ik liegen haat is dat uiteindelijk de waarheid toch naar boven komt. Je bespaart zoveel drama door niet te liegen.
In mijn vrije tijd doe ik aan sporten en tekenen. Ik sport minimaal drie keer per week, want ik wil een goede conditie hebben en die ook houden. Ik vind het leuk om anime / manga te tekenen. Zelf vind ik het ook leuk om een eigen gang te gaan met kleur. Om met allemaal kleuren te werken en daarvan iets te creĆ«ren. Verfen is ook leuk zo lang ik maar mijn eigen ding kan doen. Ik recycle soms snoep papiertje daarvan probeer ik iets te maken.. Als ik een idee in mijn hoofd heb ga ik het uitproberen. “Wie niet waagt, wie niet wint.” Ik vind het leuk om te experimenten. Dan weet ik voor de volgende keer wat ik wel kan doen en wat ik beter kan doen.
Ik volg nu media vormgeving in Amsterdam-Noord. Als keuze deel heb is Art & Design genomen, want het is ruimtelijk en met meer tekenen. Ik denk erover na om hierna binnenhuisarchitectuurĀ te doen, want dat wou ik van klein af aan. Zolang ik kan tekenen en dat ik beter wordt met tekenen vind ik het leuk! Het lijkt me ook leuk om na me studie ergens te gaan werken en poster te ontwerpen.